Nikita Zlobin ha assegurat el seu seient a l’equip Pons Racing per córrer al costat de Yu Kanamaru fins al final de la present temporada. D’aquesta manera, el rus ocuparà el seient deixat per Roberto Merhi fa dues rondes i substituint a René Binder, qui el va ocupar al circuit de Nürburgring.


L’equip Pons Racing ja ha confirmat la seva formació de pilots per a aquestes últimes rondes del campionat de la Fórmula Renault 3.5 -Le Mans i Jerez-. Després de confirmar a Yu Kanamaru a l’equip, Pons va donar l’oportunitat a René Binder de pujar al monoplaça la passada ronda de Nürburgring, on no va fer un paper molt destacat. Binder, centrat a la GP2, ha estat substituït per a les dues últimes rondes per Nikita Zlobin, que farà el seu debut aquest cap de setmana a Le Mans, on Fórmula Ràpida hi serà present.

Nikita Zlobin ja ha passat per les World Series, fent-ho a la Fórmula Renault 2.0 Alps el 2013 per fer el pas següent a la Fórmula 3 britànica. Posteriorment aquest 2015 s’ha passat a l’Auto GP, on després de quatre rondes estava situat a la quarta posició de la general. El rus té dos forts respatllers a l’esquena: en primer lloc la SMP, que estarà present en els laterals del seu monoplaça. D’altra banda, el seu pare Sergey, expilot de proves de Minardi el 2002 i campió de la LMP2 en el WEC de 2014.

Així es mostrava el cap d’equip de Pons, Emilio de Villota, referent a aquest nou fitxatge: “Estem molt agraïts amb SMP Racing per la seva confiança en el nostre equip per desenvolupar el seu jove pilot, Nikita Zlobin. Treballarem molt dur amb ell per créixer junts en cada sessió”.

Sense dubte aquesta està sent una temporada decebedora per a Pons, que ha tingut a les seves files fins a vuit pilots diferents tot l’any, una irregularitat que li ha costat cara. No obstant això, De Villota va aprofitar l’ocasió per confirmar també a Kanamaru per a les dues últimes proves: “La confirmació de Yu per a les dues últimes rondes és el resultat del nostre bon treball junts al circuit de Nürburgring. Yu va estar per sobre de les expectatives i estic segur que va progressar cada vegada més quan estigui al cotxe. Per descomptat, el millor està per venir”.

Demà començaran les sessions de lliures a Le Mans, de la Fórmula Renault 2.0 i la 3.5, on Fórmula Ràpida els hi portarà tota la informació de primera mà del circuit francès, on comptarem amb dos enviats especials a la mítica pista que els deixaran tots els detalls al nostre portal i a les nostres xarxes socials.