Prema Racing ha confirmat que el pilot xinès Guanyu Zhou seguirà pilotant per a l’equip en la temporada 2018 de la F3 Europea. El jove pilot disputarà la seva segona temporada consecutiva a l’equip després de ser vuitè en 2017 i estarà acompanyat de nous companys d’equip.

Després de l’anunci de l’arribada dels rookies Robert Shwartzman i Marcus Armstrong i el retorn de Ralf Aron després d’una temporada a Hitech GP, Prema Racing ha anunciat que Guanyu Zhou completarà l’alineació de pilots, ja que seguirà una temporada més en la formació italiana.

Zhou i Prema han estat junts des que el jove xinès, de 19 anys, va donar el salt a monoplaces en 2015. Aquell any va disputar la ADAC F4 alemanya com a pilot Prema, on va ser subcampió en el seu any de debut. A l’any següent va donar el salt a la F3 Europea amb Motopark i, el 2017, va romandre en la categoria però va tornar a Prema, on va ser vuitè en la general i va pujar al podi en cinc ocasions.

Amb aquesta confirmació, es completa l’alineació de Prema amb els seus quatre pilots per 2018. L’únic pilot de 2017 que seguirà a l’equip és el mateix Zhou, doncs Callum Ilott ja va anunciar que s’unirà a la GP3 Series amb ART. El futur de Maximilian Günther i Mick Schumacher és, a hores d’ara, desconegut.

Respecte a la renovació, Zhou ha dit: “Estic realment feliç per seguir amb Prema en la temporada 2018. Els últims dos anys de treball han valgut la pena per a mi i l’equip també ha tingut èxit, així que espero un gran any junts. Em sento més que preparat per a la temporada que ve. “

La temporada 2018 de FIA ​​F3, l’última abans de la unió del campionat amb la F3, començarà el 12 de maig amb el mític GP de Pau com ronda inaugural.