L’equip Arden International ha confirmat que comptarà amb el japonès Nirei Fukuzumi per a la propera temporada. El pilot nipó farà així el salt a la categoria després de haver sigut tercer en la passada temporada de la GP3 Series i compaginarà aquest nou rol amb la seva presència a la Super Formula japonesa.

 Arden International ha confirmat avui el primer dels seus dos pilots per la propera temporada de Formula 2. El pilot en qüestió és el japonès Nirei Fukuzumi, que fa el salt a la categoria després de haver acabat la GP3 en tercera posició i gràcies al suport d’Honda.

El jove pilot japonès, de 20 anys, ja va tenir l’oportunitat de pilotar un F2 amb Arden durant els darrers tests post-temporada, celebrats el passat mes de novembre al circuit de Yas Marina, a Abu Dhabi. Amb aquesta confirmació, ja són tres els pilots que, ara per ara, tenen confirmat el seu debut a la categoria, juntament amb George Russell i Lando Norris, actuals campions de la GP3 i la F3 europea, respectivament.

Per a Fukuzumi, 2018 serà probablement un any dur i atrafegat, ya que, a més de l’F2, disputarà la temporada de la categoria més important de monoplaces del seu país natal, la Super Formula japonesa, on ocuparà la vacant deixada pel francès Pierre Gasly al Team Mugen.

Arden International encara no s’ha pronunciat sobre qui acompanyarà Fukuzumi a l’equip, però tot indica que faran l’anunci pertinent durant les properes setmanes.

La temporada 2018 de Formula 2 començarà el 7 d’abril al Circuit Internacional de Sakhir, a Bahrain. Abans d’això, se celebraran els tests oficials de pretemporada al mateix traçat de Bahrain i al Circuit de Barcelona-Catalunya.