El pilot japonès s’uneix a l’equip RP Motorsport Racing per disputar la temporada completa de les World Series Formula V8 3.5. El nipó de 22 anys, nascut a Tòquio, vestirà els colors de l’equip italià en el Campionat que comença el cap de setmana del 15 i 16 d’abril a Silverstone. Aquest serà el seu segon curs sencer a la categoria.

L’experiència i els resultats obtinguts per Yu Kanamaru han ajudat a que el pilot japonès hagi pogut aconseguir un dels dos volants de l’equip RP Motorsport per l’any 2017. Després de la seva experiència al kàrting va debutar en el món dels monoplaces aconseguint una victòria al circuit d’Spa-Francorchamps amb un Formula Renault 2.0. Abans de debutar a les World Series Formula V8 3.5 també va córrer a l’Euroformula Open.

Fabio Pampado, director d’RP Motorsport: 

« Estem extremadament contents d’haver pogut arribar a un acord amb Yu Kanamaru i que s’hagi convertit en un dels nostres dos pilots per a aquesta temporada. Sempre hem vist en Yu com un pilot extremadament talentós i que s’ha adaptat molt ràpid a qualsevol monoplaça. Finalment hem pogut arribat a un acord amb ell, d’aquesta manera la seva barreja de velocitat i experiència ens serà de gran ajut. Crec que aquesta incorporació ens permetrà lluitar per la part alta de la classificació en un Campionat tan competitiu com les World Series Formula V8 3.5. Ara ens centrem en els primers test de temporada per preparar al màxim un 2017 en el que tenim posades moltes expectatives. »

Yu Kanamaru, pilot d’RP Motorsport: 

« És un honor per a mi unir-me a RP Motorsport a les World Series Formula V8 3.5. Estic molt content i molt segur de que ho donaré tot pel meu nou equip. Junts podem assolir grans objectius. Ara estem centrats en els test de la pròxima setmana al circuit de Motorland d’Aragó. Formar part d’un campionat tant prestigiós, especialment després de l’acord de les World Series Formula VI 3.5 amb la FIA WEC, representa una important motivació per fer-ho bé. »

Formula V8 3.5