El ePrix de Berlín es durà a terme en un circuit completament redissenyat a l’aeroport de Tempelhof durant dues curses celebrades els dies 10 i 11 de juny.


Els aficionats alemanys tindran una doble oportunitat de veure els cotxes elèctrics de la Formula E. I és que una segona cursa a Berlín es disputarà en substitució del ePrix de Brussel·les, que va ser cancel·lat al no tenir un lloc adequat per celebrar la cursa en la seva data prevista, el 1 de juliol de 2017.

El nou disseny de la pista de Airfield es revelarà el dilluns 27 de març, quan també sortiran a la venda les entrades per a la doble cursa. El nou disseny inclourà algunes característiques úniques i emocionants que permetran als espectadors apropar-se més que mai a l’acció.

A més, els canvis també donaran lloc a una expansió de l’Allianz eVillage, que inclourà encara més funcions divertides i interactives per mantenir a tota la família entretinguda.

Els aficionats que ja havien comprat entrades per a l’antic circuit Karl-Marx-Allee tindran les seves entrades actualitzades amb un bitllet de cap de setmana a Tempelhof, a més que tindran accés a un passeig especial durant el matí del dissabte 10 de juny.