L’experiència mundialista de Xavi Vierge i Edgar Pons s’ha notat a la carrera del Campionat Europeu de Moto2 disputada al circuit d’Albacete. Des de l’inici de la prova, tots dos han posat terra pel mig amb la resta de participants acabant la cursa a més de 10 segons de distància respecte al tercer classificat, Steven Odendaal.


 

El pilot del Targobank Motorsport ha mantingut la primera posició des de la qual sortia en graella durant 14 voltes, moment en el qual Pons passava a liderar la carrera. Ja en primera posició, el del Páginas Amarillas HP ha marcat la volta ràpida de la carrera amb un temps d’1:33,042 encara que Vierge no s’ha deixat intimidar i tan sol dos voltes més tard ha tornat a recuperar el liderat de la carrera que li valdria la victòria final.

Pons admetia després de la cursa que no estava en el seu millor estat de forma després de diversos dies malalt. “Era molt fàcil cometre un error. Al final he intentat estrènyer però no tènia força. Intentava frenar fort però em costava. He intentat presionar al màxim en l’última volta però no ha pogut ser aquesta vegada” declarava el pilot del Páginas Amarillas HP, alhora que reconeixia el gran treball del seu rival. “Cal felicitar-ho. La veritat és que ha fet un gran treball i ara cal pensar a Navarra” concloïa el futur mundialista.

Per darrera Steven Odendaal i Lucca Marini lluitaven per aconseguir la plaça de podi restant, que finalment ha caigut del costat del sud-africà en detriment de l’italià. Molt prop de Marini ha finalitzat Alan Techer, en cinquena posició, mentre que la sisena plaça ha estat para Alejandro Medina.

Respecte els participants de la categoria de Superstock 600 que corren juntament amb els de Moto2, el millor classificat ha estat Marcos Ramirez, aconseguint la tretzena plaça.

Les tres primeres places de la classificació general queden com estaven abans de la cursa d’Albacete. Edgar Pons segueix líder amb 140 punts, seguit per Xavi Vierge que ara compta amb 106 i Steven Odendaal ocupa la tercera posició amb