Els líders del campionat Eric Granado i Ricky Cardús s’han imposat amb una victòria respectivament en la categoria de Moto2 del FIM CEV Repsol, el cap de setmana a Motorland Aragó.

Ricky Cardús (Team Stylobike) es va imposar en la primera cursa del Moto2 EC fent bona la seva tercera pole de la temporada. El pilot del Team Stylobike i Eric Granado (Promoracing) van prendre el liderat de la carrera en un grup on no van faltar Steven Odendaal (NTS Sportcode T.Pro), Héctor Garzó (Team Wimu CNS) i Joe Roberts (AGR Team), els pilots que havien demostrat més ritme durant el cap de setmana.

A falta de 10 voltes del final, Ricky Cardús (Team Stylobike) i Steven Odendaal (NTS Sportcode T.Pro) es van escapar més d’un segon però Eric Granado (Promoracing) els va donar caça deixant enrere a Joe Roberts (AGR Team) i companyia.

Les últimes voltes van ser una intensa lluita entre Ricky Cardús (Team Stylobike), Steven Odendaal (NTS Sportcode T.Pro) i Eric Granado (Promoracing).

A la penúltima volta, Ricky Cardús (Team Stylobike) va superar al vigent campió per situar-se primer i creuar la línia de meta com a guanyador seguit del pilot de l’NTS Sportcode T.Pro i d’Eric Granado (Promoracing).

Lachlan Epis (Response Re Racing) va ser el millor en la categoria de Superstock 600. Ricky Cardús (Team Stylobike) es va fer creditor del xec de carburant Repsol gratis.

A la segona cursa del Moto2 EC del dia, Eric Granado (Promoracing) es va prendre la revenja a l’imposar-se a Ricky Cardús (Team Stylobike) en una vibrant última volta.

El pilot del Team Stylobike va intentar alentir la cursa, com va fer en la primera, per intentar ficar pilots entre ell i el líder del campionat i restar-li més punts. No obstant això, la caiguda de Joe Roberts (AGR Team) i Steven Odendaal (NTS Sportcode T.Pro) va canviar el decorat de la cursa.

El líder es va posar primer i va incrementar el ritme seguit de Ricky Cardús (Team Stylobike). Héctor Garzó (Team Wimu CNS), Corentin Perolari (Promoto Sport) i Dimas Ekky (Astra Honda Racing Team) es van quedar en un segon grup.

Finalment, el líder Eric Granado (Promoracing) s’imposava a Ricky Cardús (Team Stylobike) i anirà a l’última cita a València amb 16 punts d’avantatge sobre el pilot del Team Stylobike.

Héctor Garzó (Team Wimu CNS) es va fer creditor del xec de carburant Repsol gratis mentre que Lachlan Epis (Response Re Racing) repetia com el millor en la categoria de Superstock 600.

La propera prova del FIM CEV Repsol tindrà lloc al Circuit de València els dies 18 i 19 de novembre, on se celebrarà la vuitena i última de la temporada on es decidirà el títol de Moto2 European Championship.