Dennis Foggia donarà el salt al Mundial la temporada 2018 com a campió del Moto3 Junior World Championship després de conquistar el títol en la penúltima cita del FIM CEV Repsol celebrada a MotorLand Aragón el passat cap de setmana. Jaume Masiá va aconseguir la seva primera victòria en Moto3 JWC.

Dennis Foggia (Junior Team VR46 Riders Academy) va tocar el cel a MotorLand Aragón. I ho va fer després d’acabar segon en la cursa de Moto3, resultat que el corona com a nou campió del Moto3 JWC.

Jaume Masiá (Bressol de Campions) va sumar la seva primera victòria de la temporada en una trepidant prova en què Aleix Viu (42Motorsport), Kazuki Masaki (Asia Talent Team), Aaron Polanco (Leopard Junior Team) i Celestino Vietti (Junior Team VR46 Riders Academy) van formar el grup capdavanter.

Primer va caure Celestino Vietti (Junior Team VR46 Riders Academy) i després Aleix Viu (42Motorsport) en les voltes inicials quan ocupaven places de podi.

Dennis Foggia (Junior Team VR46 Riders Academy), Jaume Masiá (Cuna de Campeones) i Aaron Polanco (Leopard Junior Team) es van escapar però Kazuki Masaki (Asia Talent Team) i després Alonso López (Junior Team Estrella Galicia 0.0) els van donar caça per jugar-se entre els quatre les tres places del podi.

Finalment va guanyar Jaume Masiá seguit de l’líder de Moto3 i Kazuki Masaki (Asia Talent Team), que aconseguia el seu tercer podi de la temporada. El pilot del Junior Team VR46 Riders Academy es proclamava campió del Moto3 JWC a falta de les dues carreres de València prenent el relleu del seu compatriota Lorenzo Dalla Porta. Va ser el mateix Jaume Masiá qui va rebre el xec de carburant Repsol gratis.

La propera prova del FIM CEV Repsol tindrà lloc al Circuit de València els dies 18 i 19 de novembre, on se celebrarà la vuitena i última de la temporada.