Lance Stroll ha liderat de principi a final la primera cursa del cap de setmana, disputada a Zanvoort. Cassidy ha acabat darrere seu i Lorandi a la tercera posició, impedint que Günther pugui pujar al podi i fer un triplet pels de Prema.


La cursa ha començat amb una sortida molt neta amb Cassidy i Günther agafant l’interior i deixant via lliure al seu company d’equip, qui sortia des de la primera posició, Lance Stroll. Malgrat això, Günther s’ha vist una mica perjudicat, ja que s’ha vist col·locat al quart lloc, deixant escpar les opcions al podi des del principi. Després de la primera volta, el poleman havia conservat la seva posició amb Cassidy darrere d’ell, Lorandi a la tercera posició, Günther a la quarta i Ilott a la cinquena.

A partir de la tercera volta, Stroll ha començat a desenganxar-se dels seus companys i s’ha convertit en líder en solitari de la cursa. D’altra banda, des de la volta 5 en endavant, Günther i Ilott han començat a tenir una petita lluita a la que més tard s’ha afegit Niko Kari, qui casi ha pogut avançar a Ilott al primer revolt.

A falta de 10 minuts pel final, Günther començava a tenir més ritme i treia gairebé mig segon per volta al seu perseguidor, Ilott. Però a la volta 17, el britànic s’ha acostat perillosament a Günther i l’ha intentat avançar per l’interior.

Stroll seguia liderant amb tranquil·litat, amb més de 8 segons de marge sobre Cassidy, que també ha fet un bon treball per gestionar la cursa i conservar una valuosa segona posició. Lorandi seguia tercer i, a la penúltima volta, hi ha hagut una lluita molt ajustada altra vegada entre Günther, que s’intentava defensar dels amenaçants atacs de Ilott. Per darrere, també trobavem a Eriksson i Piquet lluitant per la dotzena posició, i finalment se l’ha quedat el pilot suec.

Després de 33 minuts i una volta de cursa, Stroll ha guanyat la cursa sense cap mena de pressió amb Cassidy a la segona posició i Lorandi a la tercera, la qual cosa ha trencat les possibilitats de Prema de fer un triplet al podi, ja que Günther ha acabat quart. Seguit d’ell han acabat Ilott, Kari, Russell, Tveter, Hubert i Beckmann completant el Top10.

La propera cursa serà aquesta tarda a les 14:40.