Louis Delétraz s’ha endut la victòria d’aquesta segona cursa al Paul Ricard gràcies a una arriscada estratègia. El podi l’han completat Roy Nissany i Egor Orudzhev, que no han pogut atrapar al jove pilot de l’òrbita de Renault.

Aquest matí Roy Nissany ha aconseguit la seva primera pole de la Fórmula V8 3.5 en la segona sessió de qualificació. El pilot de Lotus va completar una volta de 1:47.933 en el circuit de Paul Ricard, al sud de França. El pilot israelí va vèncer a Egor Orudzhev i a Matevos Issakyan.

A l’apagar-se els llums, la classificació no ha canviat significativament amb en el capdavant, que mantenia al davant a Nissany, seguitOrudhzev i Issakyan. Alguns pilots com Dillmann, Panis o Delétraz van optar per una estratègia arriscada en aturar-se molt abans de l’obertura de les parades a boxes obligatòries.

Deletraz partia des de la 5ª posició amb el Fortec, i es va aturar molt abans que els líders de la cursa. Amb pneumàtics nous, una pista neta i un ritme constant el pilot suís va tancar ràpidament la diferència.

Deletraz prenia el liderat quan Nissany i Orudhzev feien la seva parada a boxes obligatòria. Volta rere volta Deletraz va augmentar el marge amb els seus altres dos competidors fins a deixar-l’ho en els 6 segons.

Deletraz signa una segona victòria en la categoria aquesta temporada. Nissany aconsegueix també el seu segon 2n lloc aquest cap de setmana desrpès de sortir des de la pole i acabar davant d’Egor Orudhzev, que tancava podi.

Víctima d’una greu degradació dels seus pneumàtics, Vaxivière abandonava al final de la cursa un cap de setmana difícil per al pilot francès.

Panis ha completat la cursa en 4ª posició, seguit de Binder, Dillmann, Fittipaldi, Celis, Janosz y Visser tancant la zona de punts.

La Fórmula 3.5 V8 tornarà del 23 al 24 de juliol al circuit britànic de Silverstone.