Santiago Urrutia ha aprofitat una cursa bastant moguda per fer-se amb la victòria de la segona cursa al Road America. El pilot uruguaià ha avançat a meitat de cursa al seu company d’equip, André Negrao, que ha completat el doblet de l’equip Schmidt Peterson. El guanyador de la cursa d’ahir, Zach Veach, ha completat el podi.


La cursa ha començat amb condicions mixtes, després d’una intensa pluja tota la nit a la zona d’Elkharth Lake. En els primers compassos, un accident entre els Carlin va deixar a Félix Serrallés fora de cursa i al líder del campionat, Ed Jones, amb tres voltes de desavantatge després de canviar l’aleró posterior i així quedar en la 13a posició final. Va ser el moment més intens del dia, encara que no l’únic incident.

Després del període de Safety Car, Dean Stoneman que també lluita pel campionat, va rebentar un pneumàtic i va haver de passar per boxes i només va recuperar fins a la novena posició, tot i portar els pneumàtics de sec que li permetien anar molt més ràpids que el resta, que portaven compostos de pluja.

La cursa se la va emportar Santiago Urrutia, que enmig de la bogeria inicial es va fer forat fins a la segona posició. Un cop allà, va avançar sense molts problemes al seu company André Negrao, que va acabar completant el doblet de Schmidt Peterson. El guanyador en la jornada d’ahir, Zach Veach, tanca un bon cap de setmana completant el podi en la jornada d’avui.

El Top 10 d’aquesta segona cursa al Road America el van completar en quarta posició Zach Clamen De Melo, seguit de Shelby Blackstock, Kyle Kaiser, Joan Piedrehita, James French, Dean Stoneman i Garett Grist.

La Indy Lights tornarà d’aquí a dues setmanes al circuit ovalat d’Iowa.