Matthieu Vaxivière guanya la tercera cursa del any a Spielberg, fet que ajuda a tallar distàncies amb Rowland que ha acabat segon. Nissany tercer, aconsegueix el seu primer podi a la categoria.


Oliver Rowland s’havia d’enfrontar a Vaxivière. El guanyador del matí contra l’autor de la pole, el de Fortec va fer la pole ahir el matí i ha guanyat avui al matí. Vaxivière va ser el més ràpid ahir a la tarda i la cursa s’ha disputat per la tarda.

Una cursa que ja començava amb problemes al cotxe de Celis Jr que es quedava aturat a la graella. El pilot d’AVF havia de sortir des del pit lane, perdent l’oportunitat d’or per puntuar, gràcies al seu millor resultat en classificació, el setè. També gran resultat per Nissany que sortia quart.

Si pel matí era Vaxivière qui sortia malament, ara a la tarda era Rowland que casi perdia el tercer lloc, tot i això el britànic aconseguia recuperar l’avantatge perdut i lluitar pel primer lloc amb “Vaxou” al revolt 3 en una lluita tu a tu. Al darrere Nissany es situava tercer seguir de De Vries i Van Buuren.

Al cap d’una volta Latifi tornava a ser víctima d’un accident, aquest cop amb Stoneman que no li deixava espai per avançar, i es tocaven, abandonat la cursa ambdós pilots. També abandonava la cursa Delétraz.

La cursa seguia tenint molts avançaments, Stockinger perdia el sisè lloc amb Fantin. El filipí a continuació tenia que aguantar els atacs de la resta de la graella. On Bonifacio i Ellinas mantenien una bona lluita per el novè lloc que acabava amb l’avançament del xipriota. Darrere d’ells venia Dillmann el pilot que més posicions ha remuntat aquest matí i que avui sortia quinzè; a mitja cursa ja era en la zona de punts.

Al davant Vaxivière marcava quatre voltes ràpides que el permetien distanciar-se de Rowland per 3 segons. Moment en el qual, Fantin superava a Van Buuren per al cinquè lloc. Però el pilot neerlandès en ser avançat feia una virolla que el deixava fora de la zona de punts.

A falta de 15 minuts pel final, la cursa no estava decidida del tot, Fantin amb millors pneumàtics atrapava a De Vries en la lluita pel quart lloc. El jove pilot de McLaren es sortia de pista i deixava el quart lloc en mans de Fantin.

Matthieu Vaxivière arribava a la meta amb la tercera victòria de la temporada, tallant ditàncies amb Rowland que ha acabat segon. Ara es separen per 26 punts. Nissany completa el seu primer podi a la categoria.

Resultats: 1 Vaxiviere 2 Rowland 3 Nissany 4 Fantin 5 De Vries 6 Stockinger 7 Malja 8 Dillmann 9 Jaafar 10 Visser.