Novament Joseff Newgarden (CFH Racing) ha liderat la segona tanda de lliures al Milwaukee Mile de Wisconsin, als Estats Units. Aquest cop l’americà ha marcat un registre més veloç que el de la primera sessió, deixant a tres dècimes a Helio Castroneves (Penske Racing) i a Graham Rahal (Rahal Letterman Lanigan Racing).


Dia plàcid al circuit oval de Milwaukee Mile, on se celebra aquest cap de setmana l’ABC Supply Wisconsin 250 at Milwaukee IndyFest. Durant aquesta segona pràctica de lliures, el Chevrolet de Joseff Newgarden (CFH Racing) s’ha tornat a emportar el millor crono de la sessió, tal i com va fer fa unes hores a la primera tanda. Aquesta vegada, l’americà ha rebaixat el seu crono encara més i ha deixat darrere seu a Helio Castroneves (Penske Racing) a tan sols tres dècimes.

El brasiler de Penske va ser el que va portar el control de la sessió durant la primera part, fins que una bandera groga per a inspecció de pista va interrompre el desenvolupament dels pilots a l’asfalt de Wisconsin. En aquest instant Takuma Sato (AJ Foyt Enterprises) i Tony Kanaan (NTT Data Chip Ganassi Racing) completaven el Top 3, en uns primers quinze minuts molt intensos, en què alguns pilots completaven fins a quaranta voltes.

Amb bandera verda de nou, vint minuts restaven per al final de la sessió. A falta de cinc, Newgarden feia una gran volta de 21.411s que li donava la primera posició, la qual conservaria fins al final. Castroneves es quedava a tres dècimes del temps del de CFH Racing, mentre que Graham Rahal (Rahal Letterman Lanigan Racing) ascendia al tercer lloc, a vuit dècimes del millor crono. El Top 5 el completava Charlie Kimball (Novo Nordisk Chip Ganassi Racing) i Takuma Sato, al voltant del segon de distància.

El Top 10 ha estat força igualat entre les dues marques, amb sis pilots de Chevrolet i quatre d’Honda. Les deu primeres posicions les han acabat de formar James Jakes (Schmidt Peterson Motorsports), Tony Kanaan, Will Power (Penske Racing), Sebastien Bourdais (KVSH Racing) i Gabby Chaves (Bryan Herta Autosport with Curb-Agajanian). Cal destacar la discreta actuació del líder del campionat, Juan Pablo Montoya, que no ha passat del 13è lloc a gairebé quatre segons del líder.

La classificació definitiva que conformarà la graella de sortida es disputarà a les 19:30h (hora peninsular).