El pilot uruguaià a aconseguit emportar-se la victòria de nou i surt líder del mundial. Dean Stoneman i Andre Negrao completen el podi, mentre que Ed Jones ha hagut de retirar-se a causa d’un toc amb el seu company d’equip.


La cursa va començar de manera tranquil·la per a Santiago Urrutia i Felix Serralles mentre que per darrere es produïen diverses batalles. En una d’aquestes batalles es produïa un toc entre Zachary Clamen de Melo i Neil Alberico, en el qual de Melo va fer una virolla al revolt 1 i Alberico va haver d’entrar a boxes a causa d’aquest toc.

Amb les primeres voltes completes Santiago Urrutia i Felix Serrallés es distanciaven de la resta, mentrestant es produïa una bonica lluita entre Garett Grist, Shelby Blackstock, Kyle Kaiser i Dalton Kellet per la 7a posició. Garett Grist semblava no tenir ritme i ràpidament va ser avançat pels seus tres perseguidors. Unes voltes més tard Garett Grist es sortia de pista i provocava bandera groga i la sortida del “Pace Car” a pista. Just en aquest mateix instant Serralles feia una virolla quan anava 2n i queia fins a la 9a posició, de manera que Dean Stoneman es col·locava en 2n posició i Andre Negrao 3r.

En el rellançament de la cursa Urritia havia de tornar a treure aquesta distància respecte als seus perseguidors que havia aconseguit en les seves primeres voltes, mentre que Serralles no li quedava una altra que remuntar.

En la volta 19, Serralles trencava l’aleró per un toc en la roda posterior esquerra del seu company Ed Jones per la lluita en la 5a posició. A causa d’aquest incident Serralles va haver d’entrar a boxes mentre que Jones unes corbes més tard perdia el control del seu cotxe anant-se contra les proteccions causa que el seu pneumàtic del darrere s’havia punxat per culpa de l’incident anterior. D’aquesta manera tornava a sortir el “Pace Car” a pista.

En el nou rellançament de la cursa Urritia seguia liderant sense problemes, li seguia Dean Stoneman i Andre Negrao. Novament Serralles havia de tornar a remuntar posicions en les últimes voltes que quedaven, però semblava ser que no era el seu dia ja en la penúltima volta es va produir de nou un incident entre ell i Dalton Kellet i tots dos es sortien de la pista al revolt 2. Serralles entrava a boxes per abandonar.

D’aquesta manera Santiago Urrutia es porta la carrera a Mid-Ohio i surt líder del mundial. Al podi l’acompanyen Dean Stoneman i Andre Negrao.

Zach Veach, Shelby Blackstock, Kyle Kaiser, Zachary Clamen De Melo, Neil Alberico, Dalton Kellett i Felix Serrallés completen el top 10.