Per segon any consecutiu, BMW s’ha emportat el triomf en les 24 Hores de Spa. L’equip Rowe Racing amb els pilots Maxime Martin, Alexander Sims i Phillipp Eng no van cometre cap error i es van emportar la victòria tot i la constant pressió del Bentley #8 que finalment va quedar fora del podi.

La 69ena edició de les 24 Hores de Spa ha estat com acostuma a ser, imprevisible. Amb 7 marques diferents lidernat al menys una volta, sumat als canvis del temps, accidents i banderes grogues que fan d’aquesta cursa, una de molt especial. A més a més, la penalització dels Mercedes feia d’una cursa totalment imprevisible en tots els sentits.

Sense errors, el #99 Rowe Racing BMW va començar liderant les sis primeres hores per davant dels Audi #6 i #1. Però a ells se’ls havia de sumar el Bentley Team M-Sport format per Soucek-Solet-Riep que a la nit seria l’unic que plantaria cara al BMW que baixaria a la quarta posició.

El matí però va ser molt negatiu per el Audi #6 que veia com el cotxe es cremava, deixant la lluita final de la cursa entre el Bentley #8 i el BMW #99.

Però una pluja en el final de la cursa i un error de conducció del Bentley va permetre al BMW 399 aconseguir la victòria, i al Bentley, perdre el podi que aconseguiria el AMG-Team AKKA ASP #88 amb Felix Rosenqvist-Tristan Vautier-Renger Van Der Zande.

El Audi Sport Team WRT #28 format per Laurens Vanthoor-Rene Rast-Nico Müller, aconseguien remuntar fins el tercer lloc després de molts problemes durant el dissabte, especialment en punxades de pneumàtics.