Santiago Urrutia ha començat el cap de setmana de la Indy Lights a Indianapolis al capdamunt. L’uruguaià va marcar el millor crono en els primers lliures, mantenint el temps gràcies a la pluja vespertina que va escurçar la segona sessió liderada per Kyle Kaiser.


Primer dia d’entrenaments per a la Indy Lights en el circuit permanent d’Indianapolis. El vigent campió de la Pro Mazda, Santiago Urrutia, ha liderat el dia gràcies al seu temps matutí de 1:16.243 que no ha pogut ser millorat a la tarda. No obstant això, l’uruguaià no ha rodat pràcticament res en tot el dia, acumulant només sis voltes al matí (el que menys va completar) i sumant cinc més a la tarda.

De prop el van seguir en els Lliures 1 Ed Jones i RC Enerson, que amb un bon grapat de voltes més van quedar molt a prop de liderar la taula de temps, de no ser per l’aparició final d’Urrutia. Rosenqvist, Kaiser, Stoneman, Serrallés, Hargrove, Veach i Blackstock han completat el Top 10 de la primera sessió d’entrenaments.

A la tarda el temps en pista va disminuir considerablement a causa de l’aparició de la pluja, que va provocar que tots els pilots correguessin únicament de tres a vuit voltes, excepte al cas a part de Zach Veach que va ser l’únic amb 12. El millor temps va ser per Kayle Kaiser, que va quedar a mig segon del temps matutí d’Urrutia. En segona posició va acabar Anderson i en terecera Rosenqvist.

El Top 10 de la segona sessió el van compondre Stoneman, Enerson, Hargrove, Jones, Veach, Blackstock i Claman De Melo. Urrutia va quedar retardat aquest cop al 13è lloc.