Scott Dixon ha dominat els entrenaments lliures al circuit mixt d’Indianapolis. Simon Pagenaud i Graham Rahal han completat el Top 3 en una igualada sessió.


La sessió ha transcorregut sense problemes, tan sols s’ha hagut d’interrompre per la bandera vermella provocada per Alexander Rossi. Alguns pilots han patit diverses virolles, com Dixon, Hinchcliffe, Aleshin i el ja nomenat Rossi. Tot i així els seus monoplaces no han patit danys destacats en la carrosseria, per la qual cosa van poder seguir el desenvolupament dels entrenaments.

El millor temps ha estat per a Scott Dixon, que ha completat una molt bona volta de 1:09.8281. Una desena per darrere diversos pilots s’han quedat a prop del liderat, quedant en les dues posicions d’honor Simon Pagenaud i Graham Rahal.

La taula de temps ha estat molt ajustada, amb una igualtat màxima entre tots els participants, el que feia que els temps es definissin per petits detalls del pilot. Les cinc primeres posicions les han completat Sebastien Bourdais i Will Power, mentre que el Top 10 ha acabat copat per Aleshin, Newgarden, Hinchcliffe, Montoya i Hunter-Reay. Fins a 23 dels 25 pilots han acabat dins el segon del líder, per la qual cosa reflecteix la igualtat en pista.

Demà es disptará la classificació en el circuit mixt d’Indianapolis, mentre la cursa es durà a terme dissabte.