Nick Cassidy ha aconseguit la pole position per a la primera cursa de la FIA Formula 3 Europea que es disputarà demà al circuit holandès de Zandvoort. El neozelandès lidera un triplet de Prema, amb Günther i Stroll, segon i tercer respectivament.

En una càlida sessió de classificació, però amb un gran vent al circuit, la primera classificació de la tarda s’ha retardat 3 minuts. En iniciar-se, Geroge Russell (Hitech GP) han començat liderant la sessió per davant de Nikita Mazepin (Hitech GP).

Però la majoria de la graella no sortia a pista fins 10 minuts pel final de sessió degut a la degradació. A Prema Powerteam ja estan habituats a sortir dels últims i aquest cop s’han cobert de gloria amb un teòric triplet, ja que Russell encara té una penalització pendent.

Nick Cassidy ha estat qui ha fet la pole position per davant de Günther i Russell. Lance Stroll ha estat quart just per davant del Van Amersfoort Racing de Callum Ilott.

Bona classificació per Alessio Lorandi (Carlin) que torna al top10 acabant sisè. Niko Kari (Motopark) és el primer dels rookies amb  el setè lloc seguit de Beckmann (kfteile24 Mücke Motorsport), Anthoine Hubert (Van Amersfoort Racing) i Ryan Tveter (Carlin).

Ben Barnicoat (Hitech GP) no ha pogut completar cap volta degut a un vessament d’oli.

Resultats (Provisionals): 1 Cassidy 2 Günther 3 Russell 4 Stroll 5 Ilott 6 Lorandi 7 Kari 8 Beckmann 9 Hubert 10 Tveter 11 Camara 12 Eriksson 13 Aron 14 Jensen 15 Mazepin 16 Piquet 17 Zhou 18 Newey 19 Tan 20 Barnicoat

La propera sessió de classificació es disputarà aquesta tarda a dos quarts de set.