Lance Stroll ha estat el més ràpid durant els entrenaments lliures de la FIA Formula 3 Europea al circuit de Zandvoort, Països Baixos. El jove de Williams, ha marcat el millor temps en la segona sessió. Pel que fa la primera, Russell ha estat el més ràpid.

Cinquena ronda del campionat per als pilots de la FIA Formula 3 Europea, en aquesta ocasió al circuit de Zandvoort, Holanda on els pilots han estat els primers en tocar un pista bruta, al costat del mar del Nord.

Geroge Russell (Hitech GP) ha liderat la primera sessió d’entrenaments lliures per davant del seu compatriota Callum Ilott (Van Amersfoort Racing) i el rus Nikita Mazepin (Hitech GP), tots tres amb només una dècima de distància.

Per darrere destacaven Lance Stroll (Prema Powerteam) quart, i David Beckmann (kfteile24 Mücke Motorsport) cinquè.

En la segona sessió milloraven els temps i seria Lance Stroll, líder del campionat qui establia el millor temps per davant del jove pilot de Red Bull, Sergio Sette Camara (Motopark) i el pilot de Prema Maximilian Günter.

Niko Kari (Motopark) també jove de Red Bull ha estat quart, essent el més ràpid dels rookies. Nick Cassidy (Prema Powerteam) tanca el top5.

Resultats Combinats: 1 Stroll 2 Camara 3 Günther 4 Kari 5 Cassidy 6 Ilott 7 Eriksson 8 Russell 9 Beckmann 10 Hubert 11 Lorandi 12 Aron 13 Barnicoat 14 Mazepin 15 Tveter 16 Newey 17 Piquet 18 Zhou 19 Tan 20 Jensen