Brandon Maisano que sortia des de la pole position de la graella invertida, ha aprofitat la ocasió i ha aconseguit una sòlida victòria, la tercera a la categoria, en la Race 2 del circuit de Taupo. El francès ara es situa en segon lloc en el campionat.


La cursa ha estat una mica més tranquil·la de “lo normal”, Maisano ha liderat a plaer i Thomas Randle en el segon lloc no ha pogut fer massa per la victòria; en el tercer lloc era Santino Ferrucci que segueix amb la seva gran regularitat en el podi.

La cursa tot i això ha tingut els seus accidents, Artem Markelov i James Munro han xocat quan lluitaven pel setè lloc, fent que el cotxe del rus dones una volta de campana, segons com poden veure en el vídeo:

Aquesta aturada va ajudar a Ferrucci aconseguir el segon lloc. Lance Stroll va acabar en quart lloc seguit de Stefan Riener.

Ara Stroll lidera el campionat amb 80 punts respecte Maisano amb 5 curses pel final, mentre que l’indi Arjun Maini ha baixat fins el quart lloc després de ser superat per el nord-americà, Santino Ferrucci.