Arjun Maini ha estat el guanyador de la primera cursa de la Toyota Racing al circuit de Taupo per a la quarta ronda del campionat. El pilot Indi tot i guanyar una cursa des de la pole positon, ha estat penalitzat per saltar-se la sortida, deixant la victòria per Sam MacLeod, i fent que el liderat de Stroll sigui encara més ampli.


Arjun Maini havia aconseguit la pole position per davant d’un Callum Ilott que havia dominat les sessions de lliures. Un Ilott que l’ha pressionat durant tota la cursa 1 a Taupo. Però un toc amb Charlie Eastwood amb el campió europeu de karting, va provocar un accident i la segona bandera vermella de la cursa, la primera va ser amb un accident de Matteo Ferrer.

Amb això, Maini era líder seguit per Artem Markelov que també xocaria amb Ilott, això feia que Sam MacLeod es situés en segon lloc seguit per Ferruci, quart era el líder del campionat Lance Stroll.

Això feia que Maini es situés a 21 punts de Stroll però, després de la cursa els comissaris van penalitzar a Maini i Nikita Mazepin per haver-se saltat la sortida, fent que la victòria fos per Sam MacLeod seguit de Santino Ferruci i Lance Stroll. Això provocava un canvi total en el campionat on Stroll es feia amb un avantatge de 87 punts respecte Maini amb només 6 curses pel final.