Cursa sense descans per als pilots de la Indy Lights. Un duel entre Urrutia i Piedrahita ens ha mantingut desperts aquesta nit. Urrutia ha aconseguit la victòria, fent el que necessitava pel campionat però no és suficient ja que Kaiser quart avui a Gateway, és gairebé campió.

L’autor de la pole position Juan Piedrahita (Team Pelfrey) mantenia la primera posició seguit de Santiago Urrutia (Belardi Auto Racing) i Kyle Kaiser (Juncos Racing).

De seguida apareixia el primer Caution de la cursa. El motiu, Shelby Blackstock (Belardi Auto Racing) perdia el control del seu cotxe i patia un toc amb Aaron Telitz (Belardi Auto Racing) qui no podia evitar el accident. També envirollava sol, Neil Alberico (Carlin).

En reiniciar-se la cursa, un nou període de caution apareixia per culpa de Zachary Claman de Melo (Carlin) i Garth Rickards (Carlin) que patien una virolla però aconseguien seguir en pista.

Finalment en reiniciar-se la cursa aquesta podria seguir. Urrutia perdia la segona posició amb Kaiser, encara que poc després el uruguaià aconseguia superar al californià i superar també a Piedrahita pel liderat de la cursa.

Mentrestant, Kaiser baixaria posicions i es veia superat per Nico Jamin (Andretti Autosport), Matheus Leist (Carlin) i Claman De Melo que arribava de protagonitzar una gran remuntada.

A falta de 9 voltes pel final apareixeria la bandera vermella per culpa d’un accident múltiple entre Alberico, Rickards i Chad Boat (Belardi Auto Racing).

La cursa es reiniciaria amb 7 voltes per completar. Piedrahita superava a Urrutia, mentre per darrere Jamin perdia el control del seu cotxe i causava un nou caution.

En reiniciar-se la cursa amb 3 voltes per acabar, Urrutia atacaria amb força a Piedrahita, ambdós anirien en paral·lel durant una volta fins que Urrutia aconseguia el liderat i victòria.

Victòria però no suficient per a que Kaiser, líder del campionat sigui gairebé el campió. El de Juncos només necessita iniciar la cursa final a Watkins Glen per aconseguir el campionat que li permetrà debutar a la IndyCar el 2018.

Resultats:

1 Urrutia 2 Piedrahita 3 Herta 4 Kaiser 5 Dapero 6 De Melo 7 Kellett 8 Norman 9 Blackstock 10 Leist 11 Jamin 12 Alberico 13 Rickards 14 Boat 15 Telitz