Amb tan sols 22 anys, el pilot lorquí Juanfran Guevara, pilot del mundial de Moto 3 en l’RBA Boe Racing Team, ha anunciat la seva retirada del motociclisme a causa de motius econòmics i personals.

Juanfran Guevara venia de completar el 2017 la seva millor temporada des que va debutar en el mundial de motociclisme en l’any 2013. A Itàlia va aconseguir el primer podi de la seva trajectòria i, gràcies a aquest i a altres resultats positius, tant en curses com en classificacions, va poder completar la temporada en 11a posició, el millor resultat de la seva trajectòria.

La progressió del murcià des que es va unir al RBA Boe Racing Team estava sent ascendent, i la seva plaça en la formació de cara a l’any que ve estava, per tant, garantida. No obstant això, el propi pilot ha anunciat des de la seva pròpia pàgina web la seva decisió d’abandonar el motociclisme.

“Ha estat una decisió molt dura, i meditada, que he pres amb ajuda, en primer lloc, de la meva família, de tota la directiva del Club de Fans i dels principals patrocinadors que m’han donat suport al llarg de tots aquests anys. La meva passió pel món del motociclisme no ha canviat en absolut, però diferents motius econòmics, i principalment personals, han donat peu a prendre aquesta decisió irrevocable. “

Després d’aquesta retirada, Guevara ha declarat que centrarà la seva vida professional en el món empresarial, ja que actualment estudia Administració i Direcció d’Empreses a la UCAM.

Abans de l’anunci de la retirada de Guevara, la graella de la temporada 2018 de les tres categories del mundial de motociclisme estava completament tancada, per la qual cosa la seva retirada obre una nova vacant en la categoria de Moto 3. De moment, l’equip RBA no s’ha pronunciat al respecte, el que vol dir que caldrà esperar per descobrir qui serà el company de box de Gabriel Rodrigo.