Lance Stroll ha guanyat la primera cursa del any 2015 de la Toyota Racing Series diputada a Ruapuna (Nova Zelanda), després de lluitar amb Stefan Riener, qui ha acabat segon. En tercer lloc ha finalitzat el jove indi Arjun Maini.

El circuit de Ruapuna al Mike Pero Motorsport Park és un circuit de 3,33 km, caracteritzat per les rectes d’alta velocitat i els revolts tècnics.

Aquest matí en la classificació, el pilot de M2 Competition, Brandon Maison ha aconseguit la pole position, mentre que Artem Markelov s’havia situat en segon lloc però ha rebut una penalització per saltar-se els límits del circuit. Això ha fet que l’equip M2 Competition tingues la primera fila de la graella monopolitzada amb Maisano i Lance Stroll.

A la sortida, Maisano mantenia el liderat però un error ficava a Stroll en el liderat, en tercer lloc hi havia l’australià Thomas Randle.

Amb la cursa ja estabilitzada, el indi Arjun Maini, també anomenat “el caos”, ha fet una gran remuntada amb un ritme molt alt, tal i com va demostrar en els test de dimecres. Maini doncs, que sortia vuitè rodava en quart lloc en les primeres voltes, tot i que s’ha pogut col·locar tercer.

L’aparició del cotxe de seguretat en pista ho deixava tot obert, Maisano seguia perdent posicions amb la marxa del safety car, mentre que Riener en el segon lloc tallava distàncies amb Stroll, marcant el rècord del circuit amb un 1:17.310.

Això havia fet que el canadenc i l’Austriac es separessin de la resta, però Riener no va ser capaç d’evitar la victòria de Stroll. Un Stroll que ha guanyat després d’admetre que no estava prou familiaritzat ni amb el traçat ni amb el circuit.