Els dos pilots suecs han estat confirmats, Hansson correrà per a Fragus Motorsport i Fredicsson per a Prizma Racing.

Robin Hansson de 17 anys, és l’últim guanyador de la BMW Talent Cup on va demostrar el seu talent guanyant en la final d’Oschersleben. En 2014 va córrer ja la FR 2.0 NEC amb el mateix equip acabant 20é en la classificació general. A part d’això, també va participar en dos rondes de la FR 1.6 aconseguint dos victòries i en les Toyota Racing Sèries.

L’altre pilot és Pontus Fredicsson, també de 17 anys participarà en aquesta edició de 2015 de la NEC després de participar els dos últims anys en la FR 1.6 NEC on va aconseguir uns resultats modestos en la majoria de les curses, així i tot, va aconseguir dos podis, un d’ells, victòria.

Ja són 6 els pilots confirmats per a aquest campionat que donarà començament el 12 d’abril en el circuit de Monza.