Dean Stoneman ha estat qui ha marcat la millor volta dels entrenaments lliures de la Fórmula Renault 3.5 a Spielberg, Àustria. El britànic però ha estat seguit per Tio Ellinas que va marcar el millor temps en els lliures d’ahir.

Cap de setmana inusual per la Fórmula Renault 3.5 que participa com a una categoria més de la European Le Mans Series. Per tant aquests nous horaris feien que ahir es disputés els primers lliures, avui dissabte, els segons lliures i les dues classificacions i diumenge ambdues curses.

Lliures 1

En els entrenaments del divendres, Tio Ellinas (Strakka Racing) va ser el més ràpid seguit de Pietro Fantin (International Draco Racing) i el líder del campionat, Oliver Rowland (Fortec Motorsports).

També van destacar el bon ritme dels Pons Racing de Roberto Merhi i Meindert Van Buuren qui, torna al equip després de trencar les seves relacions amb Lotus. Stockinger és qui el substitueix al equip txec.

Lliures 2

Aquest matí, Dean Stoneman (Dams) ha rebaixat el millor temps d’ahir marcat per Ellinas –que ha acabat segon. En tercer lloc ha finalitzat Matthieu Vaxivière (Lotus) el perseguidor de Rowland en el campionat.

Destaca la forta igualtat en la categoria amb 16 pilots separats per 1 segon. A més a més és el cap de setmana en que corren més cotxes, vint-i-un, amb el líder del campionat de la Formula Renault 2.0 Eurocup i NEC, Louis Delétraz al equip Comtec. El suís no s’ha mogut encara del últim lloc.