Antonio Giovinazzi s’ha fet amb la quarta victòria de la temporada al circuit neerlandès de Zandvoort. El italià aconsegueix la seva segona victòria consecutiva, guanyant per davant del geni del circuit, Felix Rosenqvist. Markus Pommer completa el podi, mentre que Leclerc ha acabat cinquè.


La dinovena cursa del campionat tenia a Antonio Giovinazzi (Jagonya Ayam with Carlin) sortint des del primer lloc seguit per Rosenqvist (Prema Powerteam), Pommer (Motopark), Dennis (Prema Powerteam) i el líder del campionat, Charles Leclerc (Van Amersfoort Racing), sortint cinquè.

La sortida era neta i sense incidents tot i l’estret traçat que és Zandvoort. Giovinazzi es defensava  dels atacs de Rosenqvist, i sortia com a líder de la cursa. Al darrere Jake Dennis perdia tota oportunitat de puntuar en saltar-se la sortida i rebre una penalització.

Els líders s’escapaven i deixaven endarrere a Markus Pommer, Lance Stroll (Prema Powerteam) i Charles Leclerc que lluitaven pel tercer lloc. Però les lluites intenses eren a meitat de la graella on hi hauria molts tocs, i per tant, moltes peces aerodinàmiques trencades que obligarien als pilots a aturar-se a box. Aquest era el cas de Lorandi (Van Amersfoort Racing), Moreno (T Sport), Tveter (Jagonya Ayam with Carlin) o Ferrucci (kfteile24 Mücke Motorsport).

Felix Rosenqvist va pilotar de manera increïble i sense errors però mai va trobar la oportunitat per avançar a Giovinazzi que aconseguia la primera victòria del cap de setmana. Markus Pommer completa el podi, mentre que en la zona de punts s’ubiquen: Stroll, Leclerc, Russell, Albon, Jensen, Jeffri i Maisano.

Gràcies a la victòria, Giovinazzi es situa a 27,5 punts de Leclerc, mentre que Rosenqvist, tercer, és a 58.5 punts. Despenjat de la lluita en quart lloc és Jake Dennis a 90,5 punts.

La segona cursa serà aquesta tarda a les 15:40, hora europea.