Nou doblet per l’equip R-ace GP amb Robert Shwartzman a la pole position per a la cursa 1 del Gran Premi de Pau del Eurocup Formula Renault 2.0. Max Defourny completa el doblet per l’equip francès mentre Gabriel Aubry sortirà tercer.

Com és habitual a la categoria i més en un circuit urbà, la classificació s’ha dividit en dos grups de quinze pilots. La sessió ha estat declarada en condicions de mullat però cap pilot ha sortit amb pneumàtics de pluja.

En el primer grup la lluita per la pole position ha estat entre els R-ace GP de Will Palmer i Max Defourny, juntament amb Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing). Però era el belga Defourny qui establia la pole position provisional amb un temps de 1:13.654.

La sessió no ha estat exempta d’incidències, Gregoire Saucy (AVF) impactava contra el mur al revolt 1, mentre Luis Leeds (Josef Kaufmann Racing) es quedava atrapat a Goulet.

En el segon grup hi ha hagut més competició, pilots com Max Fewtrell (Tech 1 Racing), Alex Peroni (Fortec Motorsports) i Gabriel Aubry (Tech 1 Racing) han intentat aturar a un increïble Robert Shwartzman (R-ace GP) que ha aconseguit una pole position “fàcil” amb un 1:13.447, l’únic capaç del seu grup en superar el temps de Defourny.

Tal i com ha succeït en el primer grup, la sessió ha tingut incidències. Henrique Chaves (AVF) feia una virolla a Goulet causant la bandera groga, i un minut més tard una capa motor es quedava al bell mig de la pista causant un temporal full course yellow.

Resultats: 1 Shwartzman 2 Defourny 3 Aubry 4 Palmer 5 Peroni 6 Fenestraz 7 Fewtrell 8 Ye  Guzman 10 Ticktum 11 Vartanyan 12 Opmeer 13 Chaves 14 Verschoor 15 Martono 16 Matus 17 Cordeel 18 Maxwell 19 Verhagen 20 Korneev 21 Goddard 22 Saucy 23 Bird 24 Leeds 25 Neubauer 26 Pflucker 27 Razak 28 Yue Yang 29 Pankiewicz 30 Simmenauer