Robert Shwartzman (R-ace GP) ha sigut l’home a batre en les proves col·lectives de l’Eurocup de Fórmula Renault als carrers de Pau. Amb el seu temps d’1: 13.870, el SMP Racing ha superat a Henrique Chaves (AVF Adrián Vallés) i Alex Peroni (Fortec Motorsports), els qui han encapçalat el full de temps del matí. El membre de la Renault Sport Academy, Max Fewtrell (Tech 1 Racing) ha sigut el rookie més ràpid del dia.

Divendres, els pilots han tingut una sessió de 40 minuts per aprendre o tornar a aprendre el circuit de Pau abans d’una segona sessió en la que han corregut en els seus grups de qualificació, amb 18 minuts de temps en pista.

Peroni davant la bandera vermella

En condicions humides, Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) i Max Defourny (R-ace GP) estaven al cim del full de temps juntament amb Daniel Ticktum (Arden Motorsport). Max Fewtrell ha sigut el primer a canviar a slicks, però la sessió ha estat detinguda prematurament després de l’error de Richard Verschoor (MP Motorsport).

Alex Peroni ha marcat la volta més ràpida amb un temps d’1: 22.851. L’australià ha estat seguit per Sacha Fenestraz i els rookies Zane Goddard (Arden Motorsport), Axel Matus (AVF per Adrián Vallés) i Alexander Vartanyan (JD Motorsport).

Fenestraz i Shwartzman dominen els seus grups

A la tarda, Sacha Fenestraz va aprofitar les condicions més seques per liderar el Grup A amb una volta d’1: 14.126. Max Defourny. Will Palmer (R-ace GP), el principiant Yifei Ye (Josef Kaufmann Racing) i Daniel Ticktum han completat els cinc primers.

Malgrat la parada provocada per Zane Goddard, el Grup B ha estat el més ràpid dels dos. Robert Shwartzman ha establert el temps de referència del dia en 1: 13.870, per davant d’Henrique Chaves, Alex Peroni i Max Fewtrell de Tech 1 Racing i Gabriel Aubry.