Robert Shwartzman (Josef Kaufmann Racing) ha marcat el millor temps als entrenaments lliures de l’Eurocup Formula Renault 2.0 en l’Autòdrom Fernanda Pires da Silva do Estoril. El rookie de l’equip SMP ha marcat un 1:36.472. Després d’ell han acabat Max Defourny (R-ace GP) i el protegit de Force India, Jehan Daruvala (Josef Kaufmann Racing).

En aquesta jornada de divendres els pilots de la Formula Renault 2.0 han completat dos sessions d’entrenaments lliures de 50 minuts cadascuna per a aprendre el circuit d’Estoril.

Scott al front pel matí

En un circuit desconegut per a la majoria dels pilots, als primers quinze minuts de sessió van haver-hi almenys 20 canvis de líder. Julien Falchero (R-ace GP) va ser el primer a col·locar-se al capdavant però va ser superat per Jehan Daruvala.

A falta de set minuts per al final, Max Defourny va llançar l’esprint final. Harrison Scott va marcar el millor temps de la sessió, un 1:38.279, just abans d’una bandera roja provocada per Alex Peroni (TS Corse). Al pilot britànic i al belga els van seguir en la taula de temps Jehan Daruvala, Alex Peroni i Julien Falchero.

Shwartzman domina la combinada

En la sessió vespertina, Dorian Boccolacci va ser el primer a millorar el temps del matí, però el francès va ser ràpidament superat per Marcus Armstrong (R-ace GP).

Nikita Troitskiy (Fortec Motorsports) va començar l’esprint final amb sis minuts per al final de la sessió, on Robert Shwartzman va marcar un fantàstic 1:36.472. Després del pilot rus han acabat Max Defourny, Jehan Daruvala i Dorian Boccolacci. El campió d’aquesta temporada, Lando Norris, va completar el top 5 en una sessió on els primers 17 cotxes van estar separats per tan sols 1 segon.