Nico Rosberg ha estat el més ràpid als segons entrenaments lliures del Gran Premi dels Estats Units a Austin, Texas. Daniel Ricciardo i Lewis Hamilton han completat el top 3.

La sessió començava amb una petita baralla entre Vettel i Alonso quan l’alemany no deixava passar al pilot asturià durant els primers minuts. Una mica més tard, Ocon provocava una bandera groga en trompejar amb el seu Manor, però el francès es reincorporava sense més problemes.

Quan quedaven 30 minuts pel final i els pilots començaven a provar amb alta càrrega de carburant, la sessió s’aturava amb una bandera vermella per netejar la pista de peces de cotxes que havien quedat escampades en zones perilloses. En reprendre’s la sessió, Palmer s’emportava un altre ensurt en el dia d’avui amb una virolla, tot i que podia reincorporar-se a la pista. Sainz també trompejava al final de la sessió, destrossant els seu joc de mitjos.

Rosberg marcava el millor temps de la sessió amb el pneumàtic supertou, superant el temps de Hamilton aquest matí. Ricciardo es col·locava entre els dos Mercedes a 2 dècimes de Rosberg, mentre Vettel era 4t darrera Hamilton ja a 8 dècimes del lider. Verstappen, Hülkenberg, Pérez, Button, Alonso i Räikkönen han completat el top 10. En tanda llarga, el Red Bull s’ha mostrat considerablement més ràpid que el Ferrari, mentre Hamilton ha tingut un ritme una mica millor que Rosberg.