Robert Shvartzman s’ha fet amb l’última victòria del campionat 2018 de la FIA F3 Europea. El pilot rus ha dominat la carrera de principi a fi. En segona posició, el campió, Mick Schumacher que ha patit per mantenir la segona posició contra un Álex Palou que ha demostrat guanyar-se un seient per a la propera temporada.

Després de la ressaca del campió, Mick Schumacher, el dissabte amb tots els companys de Prema, el diumenge era dia de rematar la feina i sortir a divertir-se en l’última carrera del campionat. Una última prova que ha estat marcada per la igualtat a la zona mitjana.

Robert Shvartzman ha estat el guanyador de l’última carrera del campionat. El pilot rus de Prema ha dominat de principi a fi i ha creuat la línia de meta 10 segons per davant de Mick Schumacher. El petit ‘kaiser’ ha preferit deixar-li l’última victòria al seu company d’equip i quedar-se amb una còmoda segona posició.

Plata que ha estat a punt de perdre contra l’Àlex Palou. El pilot català de l’equip Hitech ha passat la bandera de quadres a un escàs segon de l’alemany de Prema. L’escuderia italiana ha volgut fer doblet per celebrar també el seu campionat de constructors.

Palou no té assegurada la renovació amb l’equip Hitech i és una pena, perquè no fa falta més que veure que ha estat molt superior a tots els seus companys durant tota la temporada.

En la quarta posició, Ralf Aron. El pilot de Prema s’ha quedat a mig segon de Palou i no ha aconseguit fer el triplet que el seu equip demanava.

Cinquè i després d’una gran remuntada, Dan Ticktum. El pilot anglès ha d’estar destrossat després de perdre un campionat que semblava tenir-ho a la mà. El flamant líder de Motopark va començar a pensar a mitjans de temporada sobre donar el salt a la F1 i aquesta és la distracció que ha aprofitat Schumacher per fer-se amb la victòria.

Després de Dan Ticktum i també a mig segon, Guanyu Zhou. El pilot xinès no ha passat la seva millor temporada, però té talent i segur que el proper any seguirà sorprenent.

Tancant les 10 primeres posicions, Ferdinand Habsburg, Jonathan Aberdein, Enaam Ahmed i Jüri Vips.