Rowland s’ha adjudicat la Pole a l’últim minut després d’una sessió completament liderada per Celis Jr. Vaxiviere sortirà des de la primera línea acompanyant al britànic, i De Vries ha marcat el tercer millor crono.

A diferència de la Qualy de la FR2.0, la sessió de la FR3.5 ha sigut molt més tranquil·la.

Durant la primera meitat de la tanda no hi ha hagut grans canvis a les posicions de davant, i Celis Jr. ha dominat en els primers minuts. Una mica més tard, s’ha començat a veure moviment en les posicions de mitja taula, i no ha sigut fins als minuts finals de la sessió quan ha començat el ball i la lluita per la Pole.
Quan només mancaven 2 minuts per a acabar, De Vries li treia la Pole al mexicà i Orudzhev es col·locava segon, desbancant així al pilot d’AVF.

Però la lluita per la Pole ha arribat al final, quan Oliver Rowland  es treia de la màniga un temps de 1:45.903 en l’último minut i s’imposava com a clar candidat a emportar-se la Pole. També, en els últims minuts ha sigut quan s’ha viscut el ball de posicions més intens, ja que Vaxiviere s’ha colat entre els primers i ha marcat el segon millor crono. La tercera posició ha sigut pel sorprenent Nyck De Vries, ja que durant la resta de la classificació no havia arribat a estar en el Top5 en cap moment.

Per tant, la primera línia estarà ocupada per Rowland i Vaxiviere, la segona per De Vries i Orudzhev, i la tercera per Celis Jr. i Ellinas. La cursa es disputarè a les 15:30.