Felix Serralles lidera la segona sessió d’entrenaments lliures al circuit de Mid-Ohio, seguit per Ed Jones i Kyle Kaiser.


La segona sessió d’entrenaments lliures començava amb tots els pilots a pista excepte Sean Rayhall. El clima era solejat, sense cap risc de pluja i els primers deu minuts han estat marcats per la millora constant de la crono. Enerson tenia el millor crono, seguit de Serralles i Blackstock. Juan Piedrahita va protagonitzar una sortida de pista i provocant la bandera vermella en el mateix tram, però va poder tornar al seu box sense cap problema.

Durant l’últim quart d’hora de sessió, Enerson tenia el millor temps per una dècima, seguit de Serralles i els deu primers pilots hi eren dins del mateix segon. Rayhall va sortir a pista a falta de deu minuts. Tots els pilots de la categoria hi eren dins del mateix segon.

Els últims cinc minuts apareix la bandera vermella a causa de que hi ha un paraigua a la recta principal. Això fa que els últims dos minuts surtin tots els pilots a pista per poder rodar més i intentar conseguir el millor temps.

Finalment el millor temps l’aconseguiex Felix Serralles, seguit de Jones i Kaiser.