Félix Serralles competirà amb l’equip Carlin Indy Lights durant la temporada de 2016, juntament amb Ed Jones al mateix equip. Serralles ja ha guanyat a la Indy Lights presentada per Cooper Tires Series, amb una victòria a la seva primera temporada i un total de dos podis.


La primera temporada amb  Carlin va ser emocionant, aconseguint una victòria durant les tres primeres curses de 2015, tot un repte per al campió Ed Jones fins al final de la temporada.

Serralles va néixer a Puerto Rico i va competir la seva primera cursa a la Indy Lights al 2015, tot i que ja estava al radar de l’equip britànic, després d’haver competit junt amb pilots de Carlin a la FIA Fórmula 3 d’Europa i Britànica.

Parlant sobre l’any que té per davant, Serralles va comentar:

“Tinc moltes ganes de ser part d’aquest gran equip, el qual ja corria contra ells quan estava a Europa. Estic molt content d’aquesta oportunitat que se m’ha presentat i espero portar a casa els trofeus amb Carlin durant aquest any”.

Trevor Carlin va afeguir:

“Hem competit contra Félix des de fa molts anys, tant a Europa com a la Indy Lights. Es un pilot que admirem des de fa molt de temps i se quin potencial té. Es fantàstic que en comptes de lluitar contra ell, ara estigui treballant amb nosaltres i veurem el que podrem aconseguir junts. Amb Félix i Ed tenim un equip molt fort. L’objectiu des del principi son les victòries.

Els test oficial de la Indy Lights començaran a finals de gener.