Santiago Urrutia, després acariciar el títol de la passada temporada de la Indy Lights, passarà a formar part de l’equip Belardi en aquest 2017.


Santiago Urrutia va perdre el títol de la Indy Lights en el seu any de debutant en l’última volta de l’última cursa a Laguna Seca, on Ed Jones el va superar al avançar al seu company d’equip en els últims metres de la prova. Després d’aquesta dura derrota, l’uruguaià torna amb més força per a aquest 2017, on ha confirmat que competirà amb l’equip Belardi.

Després de la seva marxa de Schmidt Peterson Motorsport, Urrutia s’uneix a la formació americana com a company del ja confirmat Shelby Blackstock. Tots dos substitueixen Félix Rosenqvist i Zach Veach, que van aconseguir un total de sis victòries en la passada campanya de 2016.

“Només tinc un objectiu, i aquesta és per guanyar el campionat, i intentaré guanyar totes les curses per a l’equip. Si no puc guanyar, el meu objectiu serà la segona i tercera posició, tot el que necessiti per guanyar el títol. El que va passar a Laguna Seca està ara en el passat, i jo ja estic mirant cap al futur”, va afirmar el pilot uruguaià després de l’anunci oficial.