George Russell està disposat a trencar la dinàmica campionat dels Prema Powerteam a la FIA Formula 3 Europea. El britànic avui ha fet un passat més, aconseguint la pole position per a la Race 1, acabant per davant dels Prema de Günther i Aaron.

I és que el britànic ha començat liderant la sessió de classificació, encara que Lance Stroll (Prema Powerteam) ha estat comandant aquesta durant una estona.

La lluita per la pole ha estat un interessantíssim tu a tu entre Günther (Prema Powerteam) i Russell (Hitech GP) que s’ha emportat el britànic per només 18 mil·lesimes.

Aron (Prema Powerteam) ha aconseguit el tercer lloc seguit de Stroll. Mentre que pel darrere, els dos rookies de Motopark, Joel Eriksson i Niko Kari hana aconseguit el cinquè i sisè lloc en un traçat on mai abans havien competit.

Pel que fa al líder del campionat, Nick Cassidy (Prema Powerteam) ha acabat ens etena posició a 6 dècimes del temps de Russell. El segueixen Sergio Sette Camara (Motopark), Callum Ilott (Van Amersfoort Racing) i Alessio Lorandi (Carlin) que tanca el top10.