Maximilian Günther i George Russell han estat els més ràpids durant els entrenaments lliures de la FIA Formula 3 Europea al Hungaroring.


En els primers entrenaments lliures de la FIA Formula 3 Europea, George Russell (Hitech GP) ha començat marcant la pauta en el traçat centreeuropeu amb un temps d’1:33.854 min, liderant una graella amb diferencies mínimes.

Els 20 pilots que formen la graella han acabat amb només 2.2 segons entre el primer i l’últim, destacant la rivalitat en el top4 entre Russell, Ralf Aron (Prema Powerteam), Ben Barnicoat (Hitech GP) i Maximilian Günther (Prema Powerteam) que ha acabat a 1 dècima del seu company d’equip i compatriota.

Pel que fa la segona sessió, la rivalitat ha augmentat ja que els debutants ja s’han pogut aprendre el circuit i rodar més ràpid.

Maximilian Günther ha estat el més ràpid en un triplet dels Prema amb Stroll i Aron acabant a una i dues dècimes del alemany, respectivament. Al darrere, a tres dècimes s’ha situat George Russell.

El líder del campionat, Nick Cassidy (Prema Powerteam) ha acabat a 6 dècimes de Russell, finalitzant en novè lloc en ambdues sessions.