Oliver Rowland ha aconseguit la tercera victòria de la temporada en la Race 2 de la Fórmula Renault 3.5 Series al Hungaroring. Vaxivière ha acabat segon després de lluitar amb el britànic. Malja aconsegueix el seu primer podi a la categoria.


Rowland feia una sortida bestial des del cinquè lloc, deixant en evidencia a Vaxivière i Orudzhev que es sortia de pista i baixava moltes posicions, Malja i Fantin ho aprofitaven per situar-se tercer i quart.

La cursa 2 recordem que és amb aturades a box, Nyck De Vries (Dams) ha estat dels primers en aturar-se per tal de rodar sense trànsit i recuperar posicions després d’una desastrosa classificació. Una volta més tard s’aturava Jaafar i Orudzhev que no havien hagut un bon inici de cursa.

Dillmann, Merhi i Stoneman s’aturaven a  la volta 9. El britànic perdia la posició amb Van Buuren al sortir al box. Vaxivière i Malja s’aturaven a falta de 22 minuts pel final, deixant a Rowland sol en el liderat, el britànic no tardava massa en parar a box.

Rowland prenia més distàncies gràcies a l’aturada. Deixant com a resultats a mitja cursa a: Rowland primer, seguit per Vaxivière, Malja, Jaafar, Fantin, Dillmann, Ellinas, Merhi, De Vries i Van Buuren.

Vaxivière aconseguia atrapar al seu rival en el campionat,  i tornava la lluita tu a tu. Però no aconseguia aturar la victòria del britànic que ara amplia la distància en el campionat amb “Vaxou”.

Resultats: