Louis Delétraz aconsegueix la tercera victòria de la temporada en una cursa poc interessant a Hungaroring. L’Eurocup ha vist com l’equip Kaufmann segueix dominant amb el doblet dels alemanys amb Jörg en segon lloc. Hughes completa el podi.


La cursa del Eurocup Fórmula Renault 2.0 ha estat sense cap mena de dubtes, la més avorrida del any o de la categoria. La cursa es pot resumir amb la sortida principalment. Una sortida en que Louis Delétraz ha mantingut els atacs de Kevin Jörg. Al darrere els han seguit els dos Koiranen GP de Hughes i Aitken. Ignazio d’Agosto s’ha retirat en el primer revolt per culpa d’un toc.

Isaakyan i Olsen han seguit tenint problemes en aquest circuit, ambdós han tingut molts problemes. Isaakyan ha estat l’únic que ha aconseguit puntuar.

La cursa ha estat el que s’anomena típicament com “cursa en fila”, és a dir, cap avançament i cap possibilitat d’avançament, com si tots els cotxes pilotessin sobre la mateixa via del tren.

Una cursa on els dos Kaufmann s’han escapat clarament i han aconseguit la victòria per davant dels Koiranen GP.

Pel que fa al campionat, Delétraz manté el liderat per davant de Hughes per 34 punts de marge. Hubert baixa al tercer a  38 de Delétraz. Kevin Jörg puja al quart lloc a 42 del seu company d’equip, 6 punts més endarrere esta Ben Barnicoat.

Per tant, les vacances s’afronten amb un canvi de tendència. Hem vist que hi ha 13 pilots que sempre són als punts, és a dir el top 10 en el campionat, Scott, O’Keeffe i Oskoui. I que Delétraz pot fer errades però està molt lluny. El que esta clar és que els qui van darrere de Delétraz no poden cometre errors com Olsen, Isaakyan o Aitken (que ara canvia de tèndencia).

La propera cursa serà el mes de Setembre a Silverstone, Hughes, Hubert, Jörg i Barnicoat estaran preparats per tallar distàncies amb Delétraz?

La resposta, després de les vacances.