Oliver Rowland ha guanyat la primera cursa de la Fórmula Renault 3.5 Series en la primera cursa de la setena ronda del campionat disputat a Nürburgring, Alemanya. De Vries i Jaafar acompanyen al jove de Racing Steps Foundation al podi. Vaxivière en quart lloc veu com Rowland s’escapa en el campionat.

Una altre cursa a la Fórmula Renault 3.5 en el clàssic Nürburgring que a diferencia del any passat, enguany acollia la cursa amb un sol radiant. Rowland sortia des de la pole position seguit de Ellinas, Dillmann i De Vries. Vaxivière necessitava remuntar des del cinquè lloc.

Rowland mantenia el primer lloc mentre que De Vries llençava un atac impressionant que el feia pujar al segon lloc just per davant de Jaafar que sortia sisè, en quart lloc rodava Vaxivière que s’havia aprofitat de la mala sortida de Dillmann i Ellinas.

Un Dillmann (Jangonya Ayam with Carlin) que atacava a Vaxivière (Lotus) sense miraments. Tot i això no ho aconseguiria, i la lluita passava per la desena posició entre Celis (AVF), i els dos Arden Motorsport de Orudzhev i Latifi. El rus passats 10 minuts de cursa superava fàcilment al mexicà però tot i rodar molt a prop i intentar l’avançament, era feina impossible pel canadenc.

Un altre cop al davant, a mitja cursa quan Vaxivière s’havia desfet de Dillmann passava a l’atac de Jazeman Jaafar (Fortec Motorsports), ja que rodava molt lluny de Rowland (Fortec Motorsports).

Però dues sortides de pista de Latifi i de Bonifacio (International Draco Racing) al revolt 1 provocava el cotxe de seguretat i obria la cursa un altre cop. Després de 3 voltes de cotxe de seguretat, el grup sortia molt compactat amb diverses lluites però cap avançament, això sí, Rowland de seguida aconseguia separar-se De Vries.

A Falta de 15 minuts, Orudzhev veia com el seu ritme era molt més alt que Kanamaru (Pons Racing) i després de 3 intents en una volta, el rus aconseguia superar el japonès que també era superat per Celis Jr i Stockinger (Lotus).

La cursa s’aproximava a la seva fi, però res estava tancat; De Vries s’apropava perillosament a Rowland, mentre que Vaxivière feia el mateix amb Jaafar. L’occità es llençava molt decididament sobre el pilot de Fortec però no trobava manera possible de superar-lo i el temps s’anava reduint i ja no tindria temps per avançar-lo.

Jugada rodona per Rowland que aconsegueix la sisena victòria de la temporada i amplia considerablement el seu avantatge amb Vaxivière al campionat. 49 són els punts entre ells a falta de 5 curses per la conclusió del campionat, fet que significa que el de Lotus ha de reaccionar demà si vol tenir opcions a guanyar.

La propera cursa serà demà a la una del migdia, mentre que les classificacions es disputaran pel matí.