Jack Aitken ha guanyat la primera cursa del Eurocup Formula Renault 2.0 a Nürburgring. Victòria important que iguala les 3 de Delétraz en el campionat i que ubica als 4 primers en només 6 punts de diferència. Sasahara i Isaakyan han atacat a Aitken però s’han conformat amb el podi.


Cursa decisiva en un circuit on succeeixen moltes coses habitualment. I la primera “cosa” que ha passat ha succeït abans de la sortida quan Josef Zaruba (AVF) ha vist com s’aturava el seu cotxe i es veia obligat a no iniciar la cursa.

Louis Delétraz sortia des de la pole position però no aconseguia aprofitar aquest lloc amb un Aitken que prenia el liderat seguit de Sasahara i Hughes, però el britànic dos revolts més tard gairebé es tocava amb Delétraz i Barnicoat, fet que no ajudava a cap dels tres pilots esmentats. Era Matevos Isaakyan qui en treia suc d’aquesta maniobra pujant fins al tercer lloc. El seguien Hughes, Barnicoat, Delétraz i D’Agosto.

Però no s’acabava ni la primera volta i ja apareixien els primers  en el últim revolt en un toc entre Baptista (Manor MP Motorsport), Hugo de Sadeeler (Tech 1 Racing), i Henrique Chaves (AVF). Aquest fet no va provocar el cotxe de seguretat però una volta més tard Pontus Fredericsson (Prizma Motorsport) feia un intent massa optimista sobre Valentin Hasse-Clot (Fortec Motorsports) i havia d’abandonar la cursa.

Amb el cotxe de seguretat en pista, i la grua retirant els cotxes accidentats, la bandera verda tornava en una pista plena de grava de les escapatòries. Però no arribarien els avançaments fins al cap d’una volta on Hubert (Tech 1 Racing) superava a Oksoui (ART Junior Team) pel dotzè lloc, i Daruvala (Fortec Motorsports) feia el mateix amb D’Agosto (Manor MP Motorsport) pel setè lloc.

La festa dels avançaments seguia amb un Barnicoat (Fortec Motorsports) que després de diversos intents, superava al seu compatriota pel quart lloc. I al davant, Sasahara (ART Junior Team) i Isaakyan rodaven molt a prop d’Aitken (Koiranen GP) però no aconseguien superar al britànic que es feia amb la tercera victòria de la temporada, igualant les 3 que té aquest any també Louis Delétraz (Josef Kaufmann Racing) que avui, ha estat molt absent tot i sortir des de la pole position.

Tot i la nefasta cursa dels Kaufmann, ara el campionat esta molt apretat entre els 4 primers a més a més de Anthoine Hubert que encara té alguna opció des del cinquè lloc a 32 punts de Delétraz que segueix liderant amb 3 punts respecte Jörg, 4 amb Aitken i 6 amb Hughes.