Oliver Rowland aconsegueix pujar al primer calaix del podi a la primera cursa disputada al traçat de Jerez, seguit de Orudzhev a la segona posició i Vaxiviere a la tercera. Amb aquesta victòria de Rowland, Fortec Motorsports guanya el campionat d’equips de la Formula Renault 3.5.

Després d’una sortida amb Safety Car per culpa de la pluja i de rodar durant quasi 10 minuts al darrere, començava la primera cursa al Circuito de Jerez, amb Dillmann, Rowland, Orudzhev, Jaafar i Vaxiviere a les 5 primeres posicions, i s’han vist molts avançaments.

Passat aproximadament 15 minuts, Dillmann seguia encapçalant la cursa i Jaafar, Vaxiviere i Ellinas estaven lluitant per la quarta posició. Al cap d’unes voltes, Rowland avançava a Orudzhev i es col·locava segon. A la volta següent, aconseguia atrapar a Dillmann per posar-se en posició de victòria provisional, però el francès va tenir un toc amb Rowland que li va provocar una punxada i va anant descendent posicions mica en mica fins a quedar-se l’últim i, més tard, entrar al Pit Lane per a abandonar.

A 10 minuts per acabar sortia el sol, i Latifi, Negrão i Malja començaven a tenir una petita batalla per la vuitena posició. Després, el pilot suec s’ha desenganxat d’ells la lluita només ha sigut entre Latifi i Negrão, i ha sigut el canadenc qui ha acabat per davant, al final.
Durant les últimes voltes només plovia al sector 3 i a la recta de meta i la pista s’assecava molt ràpid. De Vries intentava apropar-se a Vaxiviere, però aquest pujava el ritme i s’escapava de les possibilitats del pilot de Dams.

Finalment, Oliver Rowland ha acabat primer i ha aconseguit uns valuosos punts que han servit al seu equip per a proclamar-se campions a falta de disputar la cursa de demà. Orudzhev ha pujat al segon calaix del podi, acompanyat per Vaxiviere. Completant les 10 primeres posicions, trobem a De vries, Ellinas, Jaafar, Latifi, Negrão, Kanamaru i Nissany.

Així doncs, demà a les 15:30 es disputarà l’última prova d’aquesta temporada 2015 de Formula Reanult 3.5, i la lluita per la tercera posició del campionat encara està oberta per a Orudzhev, Dillmann, De Vries i Stoneman.