Pascal Wehrlein s’ha convertit hui en el pilot més jove a guanyar un campionat de pilots en el DTM, 20 anys i 364 dies. El pilot de Mercedes ha aconseguit gràcies a la seua gran regularitat el campionat a falta d’una carrera. La carrera de hui l’ha guanyat Timo Scheider, seguit de Green i Martin.


 

La carrera ha estat prou moguda, mala eixida d’Ekstrom i de Wehrlein que se n’anaven al final de la graella. Mortara va fer una bona eixida però havia d’entrar a boxs degut a diversos tocs en la primera volta, veient-se relegat també a les últimes posicions.

Un toc entre Spengler i Tambay provocava l’abandó del francès, d’altra banda, Miguel Molina que va eixir tercer, després de no tindre una bona eixida, patia un toc amb Paffett, que arruïnava totes les possibilitats de puntuar l’espanyol i deixava el britànic fora de carrera.

Mentre per la part final de la graella Wehrlein, Mortara i Ekstrom lluitaven per millorar, per davant Timo Scheider i Green passaven a Martin.

Wickens es va portar per davant a Ekstrom, aquest toc ho deixava quasi sense possibilitats, cotxe danyat i al final de la graella, així i tot el pilot suec va ser capaç de remuntar fins a la 9a posició.

Mortara també quedaria fora de combat després de xocar contra Glock i patir un DT. Pascal veia com els seus rivals quedaven totalment fora de la lluita, però no va ser prou, el pilot germànic va avançar a uns quants cotxes en pista com Tomzcyk o Da Costa fins a arribar a l’octava posició.

Dani Juncadella ha millorat en pista però s’ha vist llastat per una mala classificació, demà tindrà una bona oportunitat. Timo Scheider per la seua banda torna a guanyar després d’Adria 2010.

Demà tindrem l’última classificació i l’última carrera de la temporada.