Felix Rosenqvist ha guanyat la segona cursa del cap de setmana de la FIA European Formula 3 al circuit de Zandvoort. El podi l’han completat Antonio Giovinazzi i Jake Dennis, mentre que el líder del campionat, Charles Leclerc, ha abandonat per accident.


Cel clar i pista en òptimes condicions per a la Fórmula 3 europea al circuit holandès de Zandvoort, el qual acull aquest cap de setmana una nova ronda del campionat. La sortida es va desenvolupar sense molts problemes excepte un accident entre Leclerc i Lance Stroll, que va acabar amb aquest últim colpejant el mur del primer revolt, i quedant enmig la pista provocant el primer cotxe de seguretat. Leclerc, per la seva banda, seguia en pista en la cinquena posició.

Per davant pocs canvis, Rosenqvist es posava al capdavant del guanyador de la primera cursa, Antonio Giovinazzi i del Prema Powerteam de Jake Dennis. Poques voltes després el Safesty Car marxava, però poc trigaria a tornar entrar per l’accident de Charles Leclerc, que perdia una tira de punts al quedar-se a la grava per un toc. El pilot del Principat, que rodava cinquè, abandonava en aquesta segona màniga de Zandvoort, mentre que els seus principals oponents estaven al capdavant.

Després tornar-se a anar el cotxe de seguretat, poques coses succeïen a la complexa pista de Zandvoort, i totes aquestes la majoria se centraven a la zona mitjana-baixa. Per sobre, una única lluita final entre Albon i Russell centrava el protagonisme de les càmeres, sense fortuna per a l’anglès.

Així doncs, sense moltes complicacions Rosenqvist s’enduia la victòria després de finalitzar segon en la primera cursa. Amb posicions invertides, d’aquesta manera, Giovinazzi acabava amb seguretat davant de Jake Dennis, que tancava el podi d’aquesta carrera. Darrere tancava la zona de punts Markus Pommer, Alex Albon, George Russell, Sergio Sette Camara, Maximilian Gunther, Santino Ferrucci i Ryan Tveter. Molt destacada també l’actuació de Tatiana Calderón, ja que la colombiana va avançar diverses posicions amb bons avançaments, quedant-se a les portes dels punts.

Demà es disputarà la tercera i definitiva carrera del cap de setmana a Zandvoort a les 17:00h, hora local.