El campió de la FIA Formula 3 l’any 2015 i actual aspirant al títol de Formula E -és segon darrere de l’expilot de F1 Jean-Eric Vergne- creu que la competició elèctrica és la millor oportunitat que té de conduir la seva carrera cap a la Formula 1.

Després d’un gran inici a la FIA Formula E, el pilot suec ha dit que està bastant segur de què és on vol ser perquè “és la millor oportunitat que té per acabar competint en la categoria reina”. Segons el campió de F3 del 2015, la Formula E és on són els millors pilots que no competeixen en F1. “Crec que és millor categoria que el DTM, la F2 o la IndyCar”.

Si Rosenqvist acaba arribant a la F1 no serà el primer pilot en comeptir a la FE abans de fer el seu debut en un Gran Premi. Pierre Gasly és el precedent ecistent. Red Bull va decidir posar-lo a l’equip Renault e.dams per tal de “protegir-lo” abans de que debutés en un Gran Premi de F1.

Sobre l’última cursa de la FE celebrada a Santiago (Chile), Rosenqvist ha assegurat que va prendre la “decisió correcte”, ja que sortint des de tan enrere amb 0 punts i acabar aconseguint-ne 12 va ser tot un èxit i que unir-se a una “lluita boja” per la victòria potser l’hauria deixat sense res.