El pilot alemany correrà la seva segona temporada a la competició amb l’equip Prema, que amplia la seva alineació a cinc pilots.

Ho avançàvem fa poc més de tres setmanes i ja és oficial. Mick Schumacher, fill del set vegades campió del món de F1 Michael Schumacher, tornarà a córrer en la categoria de Fórmula 3 després de renovar contracte amb l’equip italià Prema Powerteam, considerat un dels millors equips de la competició.

El jove pilot de 18 anys, va debutar la passada temporada a la categoria, on va obtenir una dotzena posició a la general, aconseguint un podi a Monza i una volta ràpida al circuit de Macao. Aquest any se li exigirà més si vol donar el salt la temporada que ve a la Formula 2 i tenir opcions d’arribar a la F1.

Seguir vinculat a l’equip Prema és una molt bona notícia per Mick, ja que a part de ser un dels equips punters de la competició, tenen també un cotxe guanyador en F2, com va quedar demostrat la temporada passada amb Charles Leclerc, que va guanyar el campionat. És per tant un equip “client” de l’escuderia Ferrari, fet que li obre més les portes si cap a un futur a la F1.

Per a això haurà de millorar els seus resultats en F3, ganes no li falten: “La competència en la Fórmula 3 és dura, forta i atapeïda; és enriquidor lluitar en aquest nivell; És per això que estic ansiós per competir aquí per a una altra temporada”, deia Mick que afegia: “El fet que pugui seguir treballant amb un equip professional com Prema només pot ajudar-me a seguir endavant. Estic convençut que podem viure junts moments més emocionants”.

El cap de l’equip Prema, Rene Rossin, també va mostrar la seva felicitat de seguir comptant amb Mick: “Estem feliços i orgullosos de tenir a Mick amb nosaltres una altra vegada per 2018. L’any passat es va enfrontar a una temporada de debut desafiant, en passar de la Fórmula 4, però va mostrar una gran personalitat i un gran potencial, de manera que esperem que aconsegueixi més guanys aquesta temporada”, afirmba Rene.

Schumacher compartirà equip amb Marcus Armstrong, Robert Shwartzman, Ral Aron i Guan Yu Zhou.