Ricky Cardús ha aconseguit la pole position per a les dues curses de Moto2 al circuit de Barcelona-Catalunya del FIM CEV Repsol. El català sortirà per davant d’Hector Garzó i Dimas Ekky.

Semblant a Moto3, la lluita per la pole position ha estat més clau en la primera sessió que en la segona però en ambdues sessions qui ha dominat la sessió ha estat Ricky Cardús (Team Stylobike) amb un temps de 1:50.190.

El català s’ha imposat per quatre dècimes a Hector Garzó (Team Wimu CNS) que també ha marcat el seu millor temps en la crono del matí, igual que els seus perseguidors Dimas Ekky (Astra Honda Racing Team), Steven Odendaal (NTS Sportscode T.Pro) i Corentin Perolari (Promoto Sport) que ha completat el top 5.

Qui si ha millorat per la tarda ha estat Eric Granado (Promoracing) que sortirà sisè, després de buscar el rebuf dels pilots de forma desesperada. Per darrere el brasiler sortiran Federico Fuligni (Forward Junior Team), Joe Roberts (AGR Team), Lukas Tulovic (Forward Junior Team) i Hiroki Ono (NTS Sportscode T.Pro).

Resultats:

1 Cardús 2 Garzó 3 Ekky

4 Odendaal 5 Perolari 6 Granado

7 Fuligni 8 Roberts 9 Tulovic

10 Ono 11 Urbie 12 Brenner

13 Cardelus 14 Luna 15 Sanchis

16 Gutiérrez 17 Mrkývka 18 Duerlund

19 Sigvartsen 20 Mamet 21 Edwards

22 Le Gallo 23 Menozzi