La primera cursa del cap de setmana a Hongria ha estat marcada per 1 Safety Car cap a l’equador de la mateixa que ha afavorit a tres pilots que, amb poc a perdre, havien parat abans de la neutralització i han ocupat les posicions del podi. Paul Di Resta s’ha endut la victòria, amb Glock segon i Spengler tercer.

La cursa va arrencar amb Jamie Green prenent l’interior per posar-se primer al primer revolt. No obstant això, en la següent frenada tenia l’exterior i René Rast va recuperar la primera plaça. Mattias Ekström va aprofitar la circumstància per posar-se segon. Per darrere, Tom Blomqvist va fer una virolla i Bruno Spengler va parar al final de la primera volta.

Les següents voltes van transcórrer sense canvis en les posicions del capdavant. Darrere dels tres líders rodava Mike Rockenfeller, que tancava un Top 4 monopolitzat per Audi. El líder del campionat, Lucas Auer, rodava en setena posició, lluitant per la sisena amb Nico Müller. Amb 11 minuts transcorreguts, pilots com Paul Di Resta i Timo Glock van parar per complir amb el Pit Stop obligatori.

Un minut més tard, el BMW de Maxime Martin es va quedar parat en pista amb danys al frontal. El belga va abandonar i va sortir el Safety Car. En tornar a la bandera verda, Ekström es va posar al capdavant amb un fantàstic avançament per l’exterior en el primer revolt. En la següent frenada va haver diversos tocs, que van acabar amb Augusto Farfus i Auer en direcció contrària. El líder del campionat, aparentment, va ser colpejat per darrere per Loïc Duval.

Després de mitja hora de carrera, el líder es va aturar i Rast va tornar a liderar de manera temporal. El suec d’Audi va tornar a pista setè i sense trànsit, però amb Glock, Di Resta i Spengler, que havien parat en les primeres voltes, per davant. Green va parar cinc minuts més tard i va sortir per darrere d‘Ekström, Rockenfeller i Gary Paffett. No obstant això, va poder defensar els atacs d’Edoardo Mortara.

Rast va parar en la següent volta i va sortir darrere d’Ekström i Rockenfeller, que havia superat al suec a pista. No obstant això, els tres que havien parat abans del SC seguien per davant, i Di Resta era el líder.

Maro Engel ser l’últim a parar, a només dos minuts de l’última volta. Rockenfeller es va posar quart quan va parar i va intentar arribar als tres de cap, però només va poder aconseguir apropar-se a Spengler, que va defensar la seva posició a la perfecció fins a la línia de meta.

Així, Di Resta es va endur la cursa gràcies a la matinera parada, al moment en què va sortir el Safety Car, i a haver estatt capaç de mantenir el ritme després de moltes voltes amb els mateixos pneumàtics. En les mateixes condicions tanquen el podi Glock i Spengler.

Aquests resultats estrenyen la lluita pel títol, ja que el líder Auer no ha puntuat. No obstant això, segueix líder amb 69 punts, el segueixen Green (7è avui) amb 61, Rockenfeller (4t avui) amb 53 i Paffett (8è avui) amb 50.