Najiy Razak ha confirmat que seguirà a l’Eurocup Formula Renault 2.0 el 2018. No obstant això, el malaisi abandona Fortec Motorsports per unir-se a JD Motorsport.


JD Motorsport ha confirmat que el malaisi Najiy Razak s’unirà a l’equip per disputar la propera temporada de l’Eurocup Formula Renault 2.0. El jove pilot de Malàisia arriba a l’equip per disputar la seva segona temporada a la categoria després de córrer per Fortec el 2017.

Razak va arribar a la categoria l’any 2017 després d’aconseguir bons resultats a Àsia. El 2015 va debutar en monoplaces i va estar a l’AVF Sèries els seus dos primers anys, sent quart en 2015 i tercer en 2016. Aquests resultats van cridar l’atenció de Fortec, i l’equip va decidir fitxar-lo per disputar la FR 2.0.

En la seva temporada de debut a la categoria ha passat sense pena ni glòria, acabant 22è a la general amb un sol punt, el que li va proporcionar la seva desena posició en la primera cursa a l’Hungaroring. També va ser triat per Fortec per disputar una ronda de la EuroFormula Open, a Estoril.

El seu únic company confirmat fins al moment és el jove italià Lorenzo Colombo, que debutarà en la categoria després de ser tercer a la F4 Italiana i completar una gran actuació a l’última ronda de l’EF Open com a pilot convidat.

La temporada 2018 de l’Eurocup Formula Renault 2.0 arrencarà el 13 i 14 d’abril al circuit de Paul Ricard, a Le Castellet, França, on la categoria serà telonera de l’European Le Mans Series.